Icikarma's gjestebok

Kjære venner, skriv gjerne en hilsen i gjesteboken min.
Skrevet av Ann-Charlotte Törnqvist, 22. mai, 2014
Symphonie har fått ett litet syskon som heter Rania och är en Finsk Lapphund :)
Grattis till Tibbevalparna!
Blir det några Landseervalpar i år?
Ha en skön sommar!
E-post:
Skrevet av Michael nygaard vainio, 10. mai, 2014
Hei Kari..
Nå er det kun 3 dager til at Foxy blir 14 år. Utrolig at hun holder ut enda, men hun får god hjelp av den 2 årige Fia som er blanding av rotveiler og labrador. Hun har det fint og er i god form enda. Hun løper rundt i skogen og er ung igjen hver gang vi går på tur. I vinter gikk vi mye på ski på fjellet og det virker som om hun glemmer at hun er gammel når vi er ute i naturen. Stor klem fra Foxy og familien
E-post:
Skrevet av Elisabeth , 5. jan, 2014
Vi i Slettbakklanen Kennel ønsker både tobeinte og firbeinte et kjempegodt nyttår. Vi har paret Nikita nyttårshelgen, så vi er spente på om det blir valper her om et par måneder. Thinka er solstråla vår, kjærlig og snill og passe rampete. Første utstilling blir på Sunndalsøra i April😃
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Anne Solberg, 22. jun, 2013
hei! en søt lita tuppe du har valgt til deg selv. :) gleder oss masse masse til vi får tobias heim :) tiden går alt for sent siden vi var og så på de! :) håper alt står bra til med alle.
E-post:
Skrevet av Elisabeth, 10. jun, 2013
Gratulerer med flotte resultater på utstillinga. Det er jo moro da med sånne premier.
E-post:
Skrevet av Anne Solberg, 9. jun, 2013
gratulerer med gode resultater! vi gleder oss masse til helga!! :)
E-post:
Skrevet av Elisabeth, 5. jun, 2013
Tusen takk, Kari, for et hyggelig møte både med deg og bikkjene. Det var en god opplevelse for oss begge. Og det bekreftet veldig at Landseer passer perfekt for oss. Vi gleder oss til å få Thinka hjem.
E-post:
Skrevet av Anne Solberg, 4. jun, 2013
så nydelig de er!!! gode å mette! kan ikke vente til vi får hilse på de!
E-post:
Skrevet av Anne Solberg, 26. mai, 2013
gode og trøtte valper! :) de har blitt litt størrelse på de nå ser det ut som :) med litt "voksen" mat så skyter de i været!
E-post:
Skrevet av Anne Solberg, 25. mai, 2013
hei, håper det står bra til med alle! her går det bra, men tiden går sent når man gleder seg til noe :) blir morro og komme på besøk å hilse på både to og firbente!
E-post:
Skrevet av Elisabeth, 15. mai, 2013
Ønsker alle på Icikarma kennel en flott 17. mai og en riktig god pinse. Vi krysser fingrer for fint vær og skikkelig vårvarme.
E-post:
Skrevet av Anne Solberg, 13. mai, 2013
de er jo så søte der de ligger! håper alt står bra til med både to og firbente! vi er veldig spente på å høre og se mer til de fremover! håper jo en kansje en kommer hit ;)
E-post:
Skrevet av Anne Solberg, 11. mai, 2013
så flotte de er. det ser ut som de har det bra!!! det var ett par gode og mette og trette valper :) blir spennende og se utviklingen dises!!!
E-post:
Skrevet av Elisabeth Tonnessen, 11. mai, 2013
Så fantastiskt fina valpar!!! Gleder mig så till att se dem om några dagar och givetvis till att träffa dig också. Räknar med att alla är beställda så att jag tryggt kan stanna inom utan att bli alltför frestad...
E-post:
Skrevet av Anne Solberg, 10. mai, 2013
håper det går bra hos dere! så koselig bilde! er så nydelig og se valper som koser seg hos mor! var noen søte små tasser!!
E-post: